Kessler in the camp

by Wa’ad Al-Shawamreh (English bel0w)

كيسلر في الزعتري

زارت اللاعبة الألمانية لكرة القدم للسيدات نادين كيسلر مخيم الزعتري للاجئين السوريين، وشاركت مع عدد كبير من الفتيات تدريباتهن في المنزل الرياضي التابع لمنظمة “UFEA” وهن يقمن بتمارين يومية لأكثر من ساعتان.

وأضافة كيسلر لمساتها الساحرة لتعطي دفعة قوية للفتيات اللواتي يعشقن كرة القدم والتفكير في المستقبل والإصرار على العطاء، كما أدخلت روح الأمل لقلب كل لاعبة التي يبلغ عددهن 150، كما شاركة اللاعبين الشباب تمارينهم المسائية في المنزل الرياضي في المخيم، وقدمت للاعبات واللاعبين نصائح قيمة للإحتراف في المستقبل.

كيسلر هي لاعبة كرة قدم ألمانية في مركز الوسط المهاجم، ولدت عام 1988 في بلدة لاندستوهل في ألمانيا الغربية، وهي تلعب حالياً مع نادي فولفسبورغ وسبق لها اللعب مع نادي ساربروكن لكرة القدم و نادي تروبين بوتسدام ولعبت مع منتخب ألمانيا لكرة القدم للسيدات، وقد فازت بجائزة أفضل لاعبة لكرة القدم عام 2014.

وعد الشوامرة

The German footballer Nadine Kessler visited Za’atari Syrian refugee camp and participated in training 150 girls in the sports center of the UFEA, where they practice every day for more than two hours.

Kessler gave a huge push of motivation for girls who love football and encouraged them regarding their future and determination. She inspired hope in the young girls’ souls. She also participated in training young boys in their evening training in the sport’s center in the camp and offered them advice on their future.

Kessler is a retired German footballer who played in the center defense position. She was born in 1988 in Landstuhl, in south Germany, and she played for VFL Wolfsburg, FC Saarbrucken, Turbine Potsdam and the national German women’s football team. She won the “Best Women’s Player Award” in 2014.

Wa’ad Al-Shawamreh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: